Verzendkosten en levertijd

Kosten

Verpakkingskosten zijn al bij de totaalprijs inbegrepen.
Bestellingen worden gratis verzonden bij besteding vanaf €60,-. Voor het versturen van bestellingen onder de €60,- hanteer ik de volgende tarieven:

  • Brievenbuspakket (kartonnen doos, tot 0,5 kilo) €4,10
  • Pakketpost  (>0,5 tot 10 kilo) €6,75
  • Bestellingen vanaf €60,-  = GRATIS verzenden!

Ik verstuur geen enveloppen/ brievenbuspost, omdat de ervaring heeft geleerd dat dit niet altijd in goede staat aankomt. En uiteraard wil ik graag dat de bestelling zo netjes mogelijk aankomt!

Tijdens de openingstijden kun je de bestelling ook gratis afhalen in de winkel in Terborg. Dit kan alleen op afspraak.

Milieuvriendelijke verpakking

Er worden geen verpakkingskosten gerekend. Wel verstuur ik de producten vaak in gerecyclede verpakkingen, omdat dit beter is voor het milieu. Het kan zijn dat je aan de doos kunt zien dat het hergebruikt is. Ook het witte of groene vulmateriaal is milieuvriendelijk. Het is van mais gemaakt en zijn biologisch afbreekbaar. Je mag het daarom bij het gft-afval doen. De schuimpjes lossen zelfs op in water. Deze schuimpjes hergebruik ik, wanneer dat kan. PosiLief verzendt graag op de meest milieuvriendelijke manier.

Cadeautje!

Bestel je bij PosiLief een cadeau voor iemand anders? Via het opmerkingenveld in je winkelwagen kun je laten weten welk product je graag als cadeau ingepakt wil hebben. Dat doe ik gratis. Zo ben ik 😊 PosiLief doet niet zo moeilijk en voor de ontvanger van het cadeau is het extra leuk!

Verzenddatum

Bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden. Meestal op maandag, woensdag en vrijdag. Op zaterdag en zondag verzenden we dus niet. De levering vindt dus plaats binnen 1 tot 3 werkdagen.

Ontvangst

Wanneer je het pakket ontvangt is afhankelijk van onze verzendmaatschappij. Meestal is dat de volgende dag. Je ontvangt van ons na verzending wel meteen een track & trace code, zodat je zelf het pakket kunt volgen en kunt zien wanneer het bij jou bezorgd zal worden. Voor brievenbuspost hebben we (nog) geen track & trace code. Meestal is de post er 1 dag, nadat we het verzonden hebben, maar bedenk dat PostNL op zondag niet bezorgt.

Beschadigd of nooit aangekomen?

Heb je het product beschadigd ontvangen of is het pakket nooit bij jou aangekomen? PosiLief gaat het voor je oplossen! Neem even contact met ons op, zodat we je een passende oplossing kunnen bieden.