Retourneren

Bij PosiLief mag je alle producten binnen 14 dagen terugsturen, we storten het geld gewoon terug. Voorwaarde is wel dat de producten in originele en onbeschadigde staat verkeren. Daarnaast mogen het geen producten zijn uit de SALE. 

Hoewel we natuurlijk graag willen weten waarom je iets wilt terugsturen hoef je de reden bij ons niet op te geven. “Nou, gewoon daarom”, is voor ons reden genoeg.

Als je iets wilt terugsturen is de snelste manier om ons even een mailtje of whats app te sturen met daarin het ordernummer of bestelnummer, je achternaam, en het product dat je zou willen retourneren. Wij leggen vervolgens uit hoe je het product terug kunt sturen. We zullen het je zo gemakkelijk mogelijk maken.

De kosten voor het retourneren van de producten betaal je zelf. Dit kun je regelen via de PostNL app of bij een PostNL punt bij jou in de buurt.
NB: ruilen is niet mogelijk. Je kunt uiteraard wel een nieuwe bestelling plaatsen.

Zodra de producten bij ons retour zijn storten wij binnen 10 werkdagen na ontvangst je geld op je rekening. We storten de volgende bedragen terug: a) de kosten van de producten die retour zijn gekomen. b) de verzendkosten héén, MITS je alle producten van de betreffende order hebt teruggestuurd.