De persoon achter PosiLief

Waarschijnlijk ben jij, net als ik, gek op echte post (brievenbusgeleuk) en offline contact met anderen. Dan ben je hier op het juiste adres bij PosiLief 💛 Maar wie is de persoon achter het bedrijf?

Mijn naam is Boukje, 41 jaar, getrouwd met Pim en moeder van dochter Saar en zoon Jip. Naast vrouw en moeder ben ik ondernemer, creatief en een tikkeltje eigenwijs. Ik word blij van een goede cappuccino en van bijna alles waar chocola in, op, aan of tussen zit (liefst wit of met noten en rozijnen☺). Praten doe ik graag, net als cadeautjes uitzoeken en inpakken en kaarten sturen en krijgen, als het even kan handgeschreven. Verder onderneem ik graag leuke dingen met vriendinnen en ons gezin.

Mensen blij maken

Wat ik het liefst doe is mensen blij maken, persoonlijke aandacht geven en ik hou ervan om net een stapje extra te doen. Met heel veel liefde voor de producten, het verpakken en onze planeet.

Reizen

Reizen is één van mijn grootste hobby's. Ik droom van een camper (je weet wel zo'n gave Volkswagen T2) waar we in de weekenden en vakanties Nederland en andere landen in Europa mee kunnen ontdekken. En voor de andere bestemmingen op onze (lange) lijst, waaronder Canada en Australië, pakken we ooit het vliegtuig en dan huren we daar een camper. Reizen met een camper is voor mij het ultieme gevoel van vrijheid!

Verder ben ik gek op wintersport, (tuin) feestjes, gezellig barbecueën en uitjes met vriendinnen. Weekendjes weg, lekker lunchen, samen een kop koffie drinken of heerlijk op stap met het gezin!

Een mooiere wereld

Daarnaast wil ik ook heel graag een steentje bijdragen aan een mooiere wereld. Daarom probeer ik zo 'groen' mogelijk te ondernemen. Zo hergebruik ik verzenddozen, ik gebruik zo min mogelijk plastic en het inpakpapier dat ik inkoop heeft grotendeels een FSC keurmerk. Als vulmateriaal voor de pakketten gebruik ik biologisch afbreekbare chips, gemaakt van maïs, die na 14 dagen volledig composteren. Het is nog lang niet allemaal 100% verantwoord, maar ik doe absoluut m'n best om een steentje bij te dragen en zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Zodat onze kinderen, kleinkinderen en de generaties daarna ook kunnen genieten van alles wat de wereld te bieden heeft!

Vind jij het ook zo leuk om...

 • handgeschreven kaartjes te sturen en te krijgen?
 • een feestje te maken van een cadeau?
 • een cadeautje uit te zoeken voor iemand waar hij of zij echt blij van wordt?
 • anderen te verrassen en blij te maken?
 • iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt als het even wat minder gaat?
 • offline contact te hebben? Fysiek af te spreken? Samen te lunchen of een kop koffie te drinken?

En baal je er ook zo van dat...

 • de dagen voorbij lijken te vliegen zonder dat je hebt gedaan wat je echt wilt/ wat je belangrijk vindt?
 • je vaak veel dezelfde kaartjes krijgt op een verjaardag, bij een geboorte of andere gelegenheid?
 • je heel veel tijd online doorbrengt en veel minder offline contact hebt met mensen dan je zou willen?
 • je deze week weer niet hebt afgesproken met je vriendin of bent langs geweest bij je buurvrouw?
 • nog steeds geen kaartje hebt gekocht en geschreven voor die vriendin die jarig is of die vriend die zich niet lekker voelt?

Kortom

Heb jij ook het idee dat de dagen aan je voorbij gaan zonder dat je doet wat echt belangrijk is en waar je blij van wordt? Namelijk echt aandacht hebben voor de mensen die je lief hebt. Offline contact hebben, afspreken met vrienden en/of familie voor een kop koffie, een etentje en een goed gesprek.

Dit is mijn reden geweest om PosiLief te beginnen. Vol enthousiasme en met heel veel plezier werk om van PosiLief een mooi bedrijf op te maken, waarmee ik hoop een inspiratiebron te zijn om ook meer echte aandacht voor elkaar te hebben. Bij PosiLief vind je het kaartje dat je ergens anders niet ziet en dat geldt ook voor het inpakpapier. Hoe leuk is het om het allemaal net e en anders te doen!

Je bent 24/7 welkom in de webshop en van woensdag t/m zaterdag ook in de fysieke winkel!

Shop hier online gemak voor meer offline geluk!