Happy Stuff Awards

Boukje Budel | 17 April, 2021


     
      Happy Stuff Awards

Het is zover….

Happlify, de happy lifestyle community vol tips, inspiratie en de allerleukste spullen voor een blijer en vrolijker leven, heeft de 'Happy Stuff Awards' in het leven geroepen. Dit zijn prijzen, bedoelt voor webshops, ontwerpers, kunstenaars, merken, coaches en dienstverleners die producten en/of diensten leveren die voldoen aan de Happlify criteria. Een product of dienst moet:

 • een glimlach of geluksgevoel oproepen
 • positief, uniek en verrassend zijn
 • een duidelijk kwalitatief en/of duurzaam aspect hebben

Er zijn 7 categorieën en dus 7 awards te winnen. Deze categorieën zijn:

 - Me-time

 - Mooi & gezond

 - Wonen, Mode

 - Stationery

 - Baby & kind, en

 - Dingen doen.

 

De 7 winnaars krijgen allemaal:

Je mag zoveel ondernemers nomineren als je wilt, hierdoor maak je ook meer kans!

💛 Iemand of een bedrijf aanmelden kan hier

Dus ken of ben jij ondernemer en ontwerp en/of verkoop je hele happy producten of diensten? Dan is dit dé kans voor dit bedrijf op een veel groter bereik en meer naamsbekendheid!Als je iemand nomineert maak je zelf kans op dit mooie verrassingspakket vol met prijzen, samengesteld uit producten van de huidige Happlify members.

En PosiLief doet uiteraard mee! Ik heb namelijk een leuke prijs ter beschikking gesteld, namelijk een set bestaande uit: een doosje tropische (ijs)thee, zomerse (ijs)thee, theefilters en een minikaart. Wanneer je iemand nomineert (dit mag je uiteraard zelf ook zijn als je een happy webshop hebt, en natuurlijk mag je PosiLief ook nomineren 😉), dan maak je kans op dit pakket t.w.v. ruim €450,- met daarin heel veel prijzen van alle Happlify members en dus ook een tof cadeau van PosiLief!

 

 

 

Happy Stuff Awards

 

 

Wat is Happlify?

In het kort staat Happlify voor klein geluk. Dat kan veel zijn: herinneringen, verhalen, een bepaalde plek, liedjes, zelfs een geur en zoveel meer. De leukste spullen waar je blij van wordt. Daar zijn de deelnemende webshops en ondernemers die happy producten en diensten ontwerpen, produceren en/of verkopen, verantwoordelijk voor. De selectie van de crew is best streng, maar ben je eenmaal binnen, dan hoor je er ook écht helemaal bij en word je zichtbaar bij een groot, positief publiek die heel benieuwd is naar wat jij te bieden hebt. Meer over Happlify lees je hier.

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven.